پاتلیجان کباب یکی از غذاهای معروف ترکیه می باشد که در رستوران های سنتی ترکیه تهیه می شود این غذا از مخلوط بادمجان با گوشت چرخ کرده تهیه می شود که این غذا به شکل های مختلف تهیه می شود بعضی آن را کباب می کنند و بعضی دیگر همه مواد را میکس و ریز می کنند در هر صورت این غذا خوشمزه می باشد و باید در انتها روی این غذا سس سالسا نوعی سس غلیظ رب گوجه فرنگی روی پاتلیجان کباب بریزید.این غذا یک وعده اصلی می باشد و می توانید به همراه نان تازه و یا برنج میل کنید. امروز در بخش آشپزی از مجله اینترنتی ماهتوتا،پاتلیجان کباب را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
پاتلیجان
مواد لازم برای تهیه پاتلیجان کباب
- گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
- بادمجان ۴ عدد
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- جعفری ساطوری شده ۲ ق غذا خوری
- نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه پاتلیجان
حتما بخوانید » طرز تهیه توفو
مواد لازم برای تهیه سس پاتلیجان کباب
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- سیر ۳ حبه
- آب لیمو ترش ۴ ق غذا خوری
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- کره ۱ ق غذا خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
حتما بخوانید » طرز تهیه مرصع پلو
طرز تهیه پاتلیجان کباب
مرحله اول : تهیه کباب
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و با گوشت چرخ کرده و سیر رنده شده و ادویه ها خوب ورز بدید تا منسجم شود در انتها جعفری ساطوری شده را به گوشت اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و بمدت ۳۰ دقیقه در یخهچال قرار دهید تا منسجم تر شود.
کباب پاتلیجان
حتما بخوانید » طرز تهیه لازانیا
مرحله دوم : اماده سازی بادمجان
بادمجان ها را خوب شسته و حلقه کنید و حلقه بادمجان را در محلول آب و نمک به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود.
حتما بخوانید » طرز تهیه کوفته
مرحله سوم : تهیه پاتلیجان کباب
برای تهیه پاتلیجان کباب می توانید هم روی سیخ بزنید هم داخل فر تهیه کنید که ما هر دو رو به شما یاد خواهیم داد برای کباب کردن این غذا سیخ ها خود را آماده کنید و یک حلقه بادمجان بزنید سپس از مواد گوشتی برداشته و گرد کنید سپس کمی آن را پهن کنید و داخل سیخ بزنید به همین ترتیب یکی درمیان گوشت و بادمجان را بزنید سپس روی منقل کباب کنید.
کباب پاتلیجان
پاتلیجان
حتما بخوانید » طرز تهیه کوردن بلو
به روش دوم : برای تهیه در فر باید یک سینی گرد را بردارید و به ترتیب یک حلقه بادمجان یک دانه دونه قلقلی اندازه گردو می چینیم تا ظرف تقریبا پر شود وسط ظرف کمی خالی بماند که گوجه و فلفل سبز بگذارید سپس تکه های کوچک کره روی بادمجانها وگوشت قرار دهید و کمی هم روغن مایع اضافه می کنیم و درب ظرف رو با فویل کاملا می پوشانیم و با حرارت ۱۷۰ درجه برای ۱ ساعت می گذاریم تا پخته شود.
پاتلیجان
حتما بخوانید » طرز تهیه پیتزا
مرحله چهارم : تهیه سس
گوجه فرنگی و فلفل دلمه و سیر را با هم داخل غذاساز ریخته و پوره کنید می توانید این مواد را رنده ریز بزنید. داخل تابه مقداری کره ریخته تا داغ شود سپس مخلوط میکس شده را بریزید و کمی ادویه و آب لیمو اضافه کنید و صبر کنید تا غلیظ شده و آب گوجه کشیده شود.
حتما بخوانید » طرز تهیه پیتزا شیکاگو
طرز تهیه کباب
مرحله آخر
وقتی پاتلیجان کباب پخته شد سس را روی مواد بریزید و به همراه نان تازه میل نماید. نوش جان
حتما بخوانید » طرز تهیه پکوره
تهیه پاتلیجان کباب
- اگر فر در دسترس نداشتید می توانید پاتلیجان کباب را سیخ های چوبی بزنید و داخل تابه رژیمی سرخ کنید.
- برای تهیه سس بجای گوجه می توانید از رب نیز استفاده کنید.
- می توانید در انتها پخت با فر چند دقیقه روی فر را روشن کنید تا سطح غذا گریل شود.
- می توانید سس را در انتها پخت روی مواد کباب ریخته و بگذارید داخل فر تا سس به خورد پاتلیجان کباب برود.
در ادامه بخوانید » نودل شیراتاکی